in

Daniela Crudu, ruptă cu bătaia! Noul iubit a băgat-o în spital!

daniela crudu batuta

Fosta asistentă a lui Capatos, Daniela Crudu, a fost ruptă cu bătaia de noul iubit, care a băgat-o în spital în acestă dimineață, complet desfigurată. Faptul că Daniela a suferit o bătaia soră cu moartea este relevat de multiplele contuzii și traumatisme înregistrate pe foaia medicală: cap spart, un picior rupt și multe alte vânătăi pe întreg corpul.

În ciuda incidentului, bruneta refuză să facă plângere la Poliție, încercând să le ascundă medicilor adevărata cauză a traumatismelor. Surse medicale susțin că Daniela Crudu i-ar fi informat pe medici că a fost victima unui accident, insistând asupra acestei variante chiar și în momentul în care i s-a adus la cunoștință faptul că urmele de pe corpul ei sunt mai degrabă tipice unei agresiuni.

Varianta Danielei Crudu este dezmințită, totuși, de polițiști, care, fără a oferi nume, confirmă agresiunea prin intermediul unui comunicat de presă: „La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mateo Politi, falsul chirurg italian, s-a reprofilat și acum se ocupă de operațiuni financiare!

politia simleul silvaniei

Cu Poliția la avizier: M.A.I vedem noi cu legea, la Șimleul Silvaniei…