in ,

Mateo Politi, falsul chirurg italian, s-a reprofilat și acum se ocupă de operațiuni financiare!

Daca Viorica Dancila nu a patit nimic dupa ce a ocupat, fara a avea nicio pregatire, postul de premier al Romaniei , iata ca si colegul ei de impostura, chirurgul italian cu opt clase se bucura de libertate ca si cand nimic grav nu s-ar fi intamplat.

Matteo Politi, alias dr. Mathew Mode pe vremea când susținea că e chirurg estetician, a rămas în România după ce a fost prins operând fără a avea studii medicale. Ancheta din cazul său a decurs favorabil pentru italianul despre care presa britanică a dezvăluit că era doar un simplu parcagiu, deoarece nu au existat plângeri ale clientelor împotriva sa.

Cucoanele cu buzele umflate si divele cu nasurile hacuite de acest inger al bisturiului pot fi fericite: Matteo opereaza din noi. A renuntat la salile de operatii ale spitalelor si acum taie naivii si tutele la portofele dupa ce, in prealabil, le  anesteziaza creierul cu vrajeli ieftine. Fara ca, in cele trei luni de anchete, sa faca liceul si vreo facultate de profil, geniul din cizma s-a apucat de operatiuni financiare. Fostul parcagiu si chirurg de renume mondial este actualmente ditai bancherul.Mesajul italianului a uimit micul public pe care acesta îl mai are pe rețelele sociale. După un șir de clipuri în care se încordează trăgând de fiare, Politi și-a anunțat noua îndeletnicire: „Dacă aveți nevoie de 100.000 € ca valoare maximă sau o altă sumă, contactați-mă în mod privat, vă pot ajuta dacă aveți un loc de muncă´´.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana budeanu arcul de triumf mirese

Dana Budeanu, despre obiceiul mireselor de a poza sub Arcul de Triumf: „De ce nu sub Pasajul Basarab? Poate așa ne scapă trenu’ de amețite!”

daniela crudu batuta

Daniela Crudu, ruptă cu bătaia! Noul iubit a băgat-o în spital!