in ,

Hârșova, orașul în care se poate ceea ce e imposibil la Urziceni…

Primăria orașului Hârșova a luat măsuri drastice pentru evitarea răspândirii coronavirusului și interzice staționarea grupurilor mai mari de trei persoane pe domeniul public.
”Se interzice grupurilor mai mari de trei persoane să staționeze pe domeniul public și se recomandă ca staționarea să se facă doar atâta timp cât este necesar pentru rezolvarea unor probleme urgente”, se arată în hotărârea nr.1 din 18 martoe 2020, privind adoptarea unor măsuri de combatere a COVID-19, pe teritoriul UAT Hârșova.

O altă măsură luată de Primăria Hârșova în încercarea de a evita răspândirea coronavirusului este limitarea accesului în parcuri și în locuriule de joacă pe timpul stării de urgență.

”Se limitează acccesul în spațiile publice (parcuri, terenuri de fotbal, locuri de joacă pentru copii) pe toată durata stării de urgență, cu respectarea dispozițiilor referitoare la numărul persoanelor care pot sta grupate”, se mai arată în decizia Primăriei.

”Este momentul să trecem de la vorbe la fapte. Vă rog, pe această cale, încă o dată, să stați acasă și să ieșiți doar pentru rezolvarea unor probleme urgente, pentru a nu vă expune riscului de contaminare”, le-a transmis locuitorilor primarul din Hârșova, Viorel Ionescu.

Apoi, într-o intervenție la Antena 3, edilul a detaliat decizia luată la nivelul Primăriei: ”Hotărârea am transmis-o către Poliția națională pentru a putea fi pusă în aplicare. Cred că poate fi aplicată foarte bine legea. Văzând ce se întâmplă în Europa, cred că va veni momentul când se vor lua restricții dure”.

”Cred că este momentul să trecem de la vorbe la fapte, iar autoritățile, în astfel de situații de urgență, trebuie să ia măsuri. În momentul de față nu am informații că s-au dat amenzi, dar unei persoane i s-a făcut dosar penal. E vorba de cineva care trebuia să stea în izolare. Sunt patrule mixte, poliție locală, jandarmerie”, a mai precizat Viorel Ionescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
romi franta urziceni

VIDEO: 17 romi veniți din Paris și trimiși nesupravegheați la Urziceni au fost izolați de Poliție în parcarea Gării!

adresa guvern

Guvernul cenzurează informațiile din teritoriu! Presa, la mâna Grupului de Comunicare Strategică!