in , ,

Cercetătorii BOR lucrează la găsirea unei rugăciuni puternice pentru alungarea coronavirusului!

pf daniel masca gucci

Adeptii progresului si modernitatii au ironizat mereu activitatea bisericii insa acum, loviti de efectele devastatoare ale pandemiei chinezesti, se simt depasiti si cei mai competenti oameni de stiinta si se vad nevoiti sa se intoarca la valorile ancestrale ale umanitatii bazate pe credinta si evlavie. In vremuri de restriste rolul bisericii a fost de o importanta incontestabila, fiind singura intitutie sub aripa careia enoriasii s-au simtit protejati si in siguranta.

Propunerea ministrului desemnat al Finantelor, deputatul Lucian Heius, ca Biserica Ortodoxa Romana sa ii primeasca in spatiile ei de cazare pe romanii intorsi in tara si care trebuiesc carantinati, a fost primita cu un entuziasm deosebit de catre fetele bisericesti.

”Normal ca ne salta inimile in piept de bucurie cand putem sa ne ajutam credinciosii. Ne vom stradui sa scoatem  tot pachetul ”cazare-masa-enertaiment” la un pret cat mai accesibil. In plus carantinarea atator romani in spatiile noastre ii va ajuta enorm la experiente pe cerecetatorii nostri care lucreaza de zor pentru descoperirea unei rugaciuni puternice care sa alunge virusul diavolesc departe de tara”, a declarat  preotul Marian Iflavie.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
camioneta sofert beat

Un șofer român a intrat beat cu camioneta într-o statuie din Insula Paștelui, distrugând-o complet!

Carmen-Harau

Liberalii știu cum să scoată țara din impas: ”L-aș pupa apăsat pe colegul de la PSD, dacă aș avea coronavirus!”