in

Dana Budeanu luptă cu pandemia: ”Fă, amețitelor, dacă v-ati pus mască, nu înseamnă că trebuie să vă lăsați mustață ca Tudor Gheorghe!”

dana budeanu coronavirus

Intoarsa de curand dintr-o calatorie de afaceri din Italia unde a fost impresionata pana la lacrimi de ceea ce a vazut, doamna Dana Budeanu s-a oferit ca voluntar in lupta cu coronavirusul. In primul rand a schimbat linia de productie a atelierului personal si a bagat in lucru masti si pansamente de fitze in  locul fustitelor ieftine si fara gust pe care le crea pana acum. Apoi, urmarind cum evolueaza moda in aceasta trista perioada, s-a gandit ca n-ar fi rau sa se ocupe, in continuare, de ce stie mai bine: datul din gura fara rost.

Le-a certat pe ametite ca nu-si mai epileaza mustatile de cand au fata acoperita cu masca de protectie iar pe fatalai i-a facut albie de porci  ca , spre deosebire de mafiotii adevarati, ei se imita intre ei chiar si acum cand toata omenirea este obligata sa se comporte si sa arate la fel.

”Fa, ametitelor, sa stiti ca daca v-ati acoperit mecla cu mastile alea penibile nu inseamna ca trebuie sa va lasati mustati ca Tudor Gheorghe. Mai dat si voi cu lama sub nas, macar o data pe saptamana, ca pana la coronavirus o sa va manance viermii. Si voi, fatalailor, nu va mai luati COVID-19, ca toti meltenii, ca in doua saptamani apare modelul nou, COVID-20, mult mai performant”, le-a transmis fanilor sai, exigenta artista.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
fabrica prezervative

După pandemia de coronavirus, o criză mult mai periculoasă amenință viața pe Terra!

declaratie vrancea

Speculanții din Vrancea vând, ”la negru”, cu 1 leu, declarațiile pe propria răspundere!