in ,

Dana Budeanu, atac la fătălăii care tremură în case și nu pleacă la cules de sparanghel!

dana budeanu coronavirus

De cand nu-i mai auzisem gurita plina de maxime si cugetari intelepte, credeam ca, Doamne fereste, i s-a intamplat vreun necaz la mare moda in ultimele luni. Dar, Danuta s-a dovedit a fi mult mai puternica decat orice pandamie si, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, a iesit la un nou atac. De data asta creatoarea de frumos musca din sistemul corupt care ne conduce si care a dat ordonante militare bune de respectat doar de fraieri, nu si de smecherii care au mari interese agricole. Ultimul comunicat al suavei analiste are mai mult venin decat toti coronavirusii la un loc si, respectand linia trasata de PSD, a criticat autoritatile care s-au lasat calcate in picioare de mai marii Europei, trimitandu-le la primul fluierat , mii de sclavi pe plantatiile de te miri ce.

„Bai, fatalailor care stati in casa si tremurati de frica politiei ca niste iepurasi castrati pe pat de varza calita! Adevaratii mafioti sunt aia care sar gardul carantinei si intra curajosi  in lupta cu sparanghelu´! Nu mai stati ascunsi sub pat, ba, eunucilor ca asa v-a zis Iohannis si Vela! Mergeti unde aveti chef si traiti-va viata ca decat una aveti!”, a transmis Dana Budeanu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Poate n-a spus-o, dar e ca si cum ar fi spus-o. E ca’n filmele cu FBI, criminal profiling, unde o fatuca lunga’n picioare si tanara criminal profiler spune intelept in camera: ‘it’s just a matter of time before she actually does it’ 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
primarul psd si seful pnl

Ca să arate că la spital se poate ajunge și fără Covid, un primar PSD s-a luat la bătaie cu un liberal: „Acu´ io sunt într-un salon și el în altul!”

mustacioasa

Avertisment pentru bărboși și mustăcioase: „Coronavirusul trăiește în părul facial mai bine ca o barză în cuibul ei!”