in ,

Avertisment pentru bărboși și mustăcioase: „Coronavirusul trăiește în părul facial mai bine ca o barză în cuibul ei!”

mustacioasa

Pe langa fumatori, cardiaci si diabetici studii aprofundate au demonstrat ca virusul chinezesc traieste in parul facial mai mult decat pe suprafetele netede. Concluzia a fost fundamentata pe o teorie mai veche conform careia barba si mustata omului creaza conditii mai bune de trai pentru microbi decat blana oricarui caine maidanez.

Legatura cu coronavirusul a fost facuta la Spitalul de Bolii infectioase din Berlin unde, zilele trecute, a fost internata o artista de circ depistata pozitiv si care este cunoscuta in lumea spectacolului sub numele de „femeia cu barba”.

Medicii recomandă ca, pe durata epidemiei, barba și mustața să fie tunse până când părul facial nu mai este vizibil. Acesta este mesajul transmis fără echivoc de Patrick Pelloux, președintele Asociației medicilor de urgență din Franța, care isi sustine avertismentul cu argumente imbatabile.

„Virusul poate rămâne în barbă sau în mustață, după ce persoana tușește sau strănută si traieste acolo mai linistit decat o barza in cuibul ei.

Nu vreau să duc o campanie împotriva bărbilor și mustăților, dar în orice caz tot timpul am spus că acestea sunt de regulă foarte murdare”, a mai spus medicul, care a adăugat că virusul poate rezista câteva ore pe părul facial.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana budeanu coronavirus

Dana Budeanu, atac la fătălăii care tremură în case și nu pleacă la cules de sparanghel!

pepe-amendat

Pepe a luat lumină sub forma unei amenzi date de niște polițiști care nu ascultă muzică latino!