in ,

Dan Bittman, anunț cu tupeu: ”Nu mă pot amenda dacă mănânc semințe, fără mască, pe stradă!”

bittman seminte

Atacat şi ironizat în media și pe rețelele de socializare, după ce a spus că nu mai suportă să trăiască în „condiţiile degradante” impuse odată cu creşterea numărului de infectaţi cu coronavirus, despre care cântăreţul spune că „e scos din burtă” de către autorităţi, Dan Bittman nu renunță la poziția sa radicală și anunță deja metoda la care va apela pentru a putea umbla pe stradă fără mască: va sparge în permanență semințe, pentru a nu oferi, astfel, motiv organismelor ”represive” ale statului să îl amendeze.

„Hei, oameni buni, nu pot purta mască atunci când mănânc, nu?” a întrebat, retoric, Dan Bittman pe Facebook. „Mi-am măsurat deja ritmul de alimentare. Dacă merg încet, și nu mă grăbesc, pot să golesc o pungă de Nutline în câteva ore, suficient cât să pot arăta tuturor că nu ne pot pune ei botnițe chiar oricând și oriunde vor”, a mai declarat Bittman, încheindu-și postarea cu îndemn devenit deja manifest: ”Fără mască!”

Autoritățile de reglementare a măsurilor antipandemice au reacționat în scurt timp după postarea lui Bittman și se luptă să găsească o modalitate de a închide lacuna legislativă. În timp ce Raed Arafat a declarat că intenționează să anunțe un moratoriu temporar asupra gustărilor publice, legiuitorii din cadrul executivului elaborează, de asemenea, câteva norme de completare, care să preîntâmpine și eventualul pretext al consumatorilor de semințe care, în eventalitatea în care ar fi prinși în fapt de autorități, ar putea pretexta că nu umblă cu produse alimentare ci cu produse agricole.

„Trebuie să oprim această amenințare înainte să fie prea târziu”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Bittman a anunțat, însă, că are și un plan de rezervă. Dacă Guvernul va interzice mâncatul pe stradă, el va merge pur și simplu, sfidător, toată ziua, cu o sticlă de apă plată la buze.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

„Actori de pus în ramă”, proiect cultural inedit, pe timp de pandemie

bianca dragusanu telefon i phone

Bianca Drăgușanu schimbă pe Android! La iPhone 11 nu mai trece de recunoașterea facială!