in , ,

Bianca Drăgușanu schimbă pe Android! La iPhone 11 nu mai trece de recunoașterea facială!

bianca dragusanu telefon i phone

Nenumăratele operații estetice din ultima vreme au pus-o pe Bianca Drăgușanu în fața faptului împlinit: nu își mai poate accesa prețiosul telefon iPhone 11 IQ Plus din pricina aplicației de recunoaștere facială.

Vedeta a mărturisit prietenilor ca se afla în plina depresie după ce adoratul sau telefon o tratează de câteva zile cu refuzuri ostentative de câte ori încearcă sa îl utilizeze.

„Acces interzis! Acest terminal nu poate fi folosit de mutanți!” este mesajul care i-a provocat Drăgușancei crize de nervi, determinând-o la final sa ia decizia drastica de a trece pe Android.

Totuși, pentru că prima dragoste nu se uită niciodată, Bianca a apelat pentru schimb la un smartfon chinezesc iBuPhone de ultimă generație, în fapt o replică a regretatului sau 11 IQ Plus, pe care l-a și tunat la o clinica din Shanghai de operații estetice pentru telefoane, dotându-l cu trei camere suplimentare: una pentru oaspeți, una pentru exerciții fizice și încă una pentru sex, cum a văzut ea în filmele americane.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
otopeni

Aglomerația de pe Valea Prahovei, la mare concurență cu cea de pe Aeroportul Otopeni!

Meteorologii britanici avertizează: ”Din pricina încălzirii globale, în 15 ani toți bărbații vor fi negri!”