in ,

Masură anticoronavirus: Traian Băsescu cere limitarea numărului de credincioși la slujbele de Paște!

basescu bea

În contextul in care nordul Italiei a fost declarat zona cu risc mare de contaminare cu coronavirus, peste 16 milioane de locuitori din aceasta regiune au fost izolati de restul lumii. Pentru prima oara in istoria omenirii Biserica isi sfatuieste enoriasii sa evite pupatul icoanelor  si imbulzeala exagerata de la slujbe.

Cu toate pacatele lui,Traian Basescu, fire bisericoasa dar si persoana extrem de pragmatica, isi dovedeste inca o data resposabilitatea pe care o are fata de votantii sai si face niste recomandari deosebit de pertinente.

”Știu ca multi romanii se vor supara dar trebuie sa fim realisti in legatura cu pericolul la care ne expune coronavirusul. Recomand BOR sa restrictioneze accesul maselor largi la slujbele de Paste pentru a evita contactul intre diverse persoane. Este de preferat ca, in acele zile si nopti, enoriasii sa mearga, mai degraba, la carciuma intrucat alcoolul s-a dovedit inamicul numarul 1 al virusului buclucas. Eu sigur asa voi proceda cum, de altfel, fac in fiecare an”, a spus ex-presedintele Romaniei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mărturii cutremurătoare ale piloților folosiți de marele patriot, Dragnea Liviu:”Ne punea să-l ducem cu elicoperul și până la wc”

prostituate

Zborurile între Romania și Italia s-au anulat. Doar ciocănitorile o vor mai lua pe sus între cele două destinații!