in , ,

Corina Chiriac a găsit leacul anti-covid: „La peste 56 de grade, virusul Corona moare” – FOTO

Corina Chiriac se alătură celor care consideră că cifrele legate de coronavirus sunt exagerate și mai spune că vremurile trăite înainte de 1989 ”sunt ca un sugar cu suzeta în gură, pe lângă ce trăim acum”.

Interpreta de muzică ușoară este de părere că această criză sanitară nu este atât de gravă precum relatează autorităţile şi crede că cifrele care indică noile infectări cu coronavirus sunt „umflate”.

A găsit leacul ANTI-COVID

Pe contul de Facebook, artista dezvăluie secretul care o ține departe de coronavirus. A împărtășit cu fanii, alături de fotografii edificatoare, întregul procedeu. Corina Chiriac spune că face baie de abur cu ceai de mentă și aspirină și își pune un prosop pe cap.

„Dragii mei, pentru ca suntem in anotimpul „racelilor” vreau sa va amintesc un leac fara virsta pe care il practic eu si care este un excelent AntiCovid. Raceala este o hipotermie, deci trebuie inainte de toate sa reincalzim corpul . Daca deja ne curge nasul, ne ustura ochii si ne „tin” muschii spatelui, trebuie sa incalzim capul. Iata cum ma vindec eu si ce „secrete” folosesc. Multumesc pentru atentie si va doresc Sanatate.”

Corina Chiriac explică pas cu pas cum își face tratament anti-covid:

„Seara, dupa ce am aerisit, fierb apa intr-o cratita, cu frunze de menta, levantica sau frunze de ceai. Adaug in apa fierbinte o aspirina si ma asigur ca s-a topit.

Dau cu crema in jurul ochilor si pe fata, ma leg cu o basma de bumbac pentru ca voi transpira si ma ” imprietenesc” citeva minute cu temperatura apei fierbinti.

Ma acopar cu un prosop mare si gros,

Apoi ma aplec peste apa fierbinte. Stau deasupra apei 30, 40 de minute. Inspir pe nas si pe gura, pa rand. La peste 56 de grade, virusul corona moare. Optional ascult in acest timp muzica de relaxare si imi inchipui numai stari frumoase…

La final, ma usuc pe par, schimb basmaua cu o caciulita si pun un prosop uscat in jurul gitului. Dorm cit mai infofolita, intr-o camera incalzita (calorifer electric?! ) iar a doua zi caut sa nu ies in frig. Daca e nevoie, seara urmatoare repet procedura. Sa fiti Bine”

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Andreea Bălan, totul despre problemele medicale:“ Îmi făcusem testamentul” – FOTO

Covid-19: Record în ATI și peste 10.000 de cazuri