in

Andreea Bălan, totul despre problemele medicale:“ Îmi făcusem testamentul” – FOTO

Andreea Bălan a spus adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta de la Antena 1 a trecut prin momente grele în urmă cu o săptămână, când, în urma unor dureri abdominale, a ajuns de urgență la spital.

Vedeta a povestit la emisiunea Xtra Night Show coșmarul prin care a trecut. Andreea Bălan a recunoscut că întreaga experiență a speriat-o foarte tare și chiar la un moment dat și-a făcut testamentul vocal și a dat mesaje celor dragi.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare.

Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie.

Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie. M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal.Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Soluție pentru un Crăciun în siguranță: „E singura opțiune sănătoasă de a trece peste această pandemie de coronavirus”

Corina Chiriac a găsit leacul anti-covid: „La peste 56 de grade, virusul Corona moare” – FOTO