in ,

Copil de 14 ani din Urziceni, infectat cu coronavirus, transferat de urgență la Institutul ”Matei Balș”!

copil coronavirus

Un copil din Urziceni, în vârstă de 14 ani, internat inițial la Spitalul Municipal, a fost transferat de urgență, în cursul serii trecute, la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce testele au relevat faptul că fusese infectat cu coronavirus.

Minorul a fost internat joi, în jurul prânzului, la Spitalul Municipal Urziceni, acuzând, potrivit surselor medicale, simptomatologie severă specifică bolnavilor de Covid-19. La câteva ore după internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, personalul medical apelând la intubare pentru a-i putea asigura suportul respirator.

Deși inițial s-au făcut demersuri pentru transferul său la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, copilul a fost transportat în cele din urmă, în cursul serii de ieri, la Institutul ”Matei Balș”, ca urmare a rezultatului pozitiv relevat de testarea pentru coronavirus. Deplasarea către Capitală s-a realizat în regim de urgență, cu minorul stabilizat din punct de vedere respirator, fără a mai fi nevoie de intubare.

Tot ieri, un focar de coronavirus a fost confirmat în Urziceni, 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Urziceni primind rezultat pozitiv în urma testelor specifice efectuate de inspectorii DSP Ialomița.

Cele 21 de femei, domiciliate în Urziceni, Manasia și comunele învecinate Urziceniului, sunt salariatele unei societăți comerciale din Ilfov, care deține punct de lucru și de producție într-un spațiu închiriat în incinta Centrului Meșteșugăresc din Centrul Vechi al municipiului.

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
focar coronavirus urziceni

Focar de Coronavirus în Urziceni! 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Centrul Vechi, confirmate cu SARS-COV-2!

bikini bridge

Galerie Foto: Bikini bridge, selfie-ul perfect care arată tot ce se ascunde sub costumul tău de baie!