in , ,

Galerie Foto: Bikini bridge, selfie-ul perfect care arată tot ce se ascunde sub costumul tău de baie!

bikini bridge

Nici măcar selfie-urile nu mai sunt cum erau cândva! Fetele au descoperit că atunci când își fac o poză în care vor să arate perfect, unghiul de fotografiere este cel mai important.

Dacă acum câțiva ani, încă mai existau aparatele foto clasice, pe care nu prea puteai să le mânuiești așa cum dorești, astfel încât să păcălești un pic natura, mai ales când voiai să-ți faci poza care să exprime ce e mai frumos din ceea ce ai, acum există telefoanele mobile cu cameră de selfie și selfie stick-uri, care te ajută să surprinzi exact ceea ce îți dorești și din unghiul perfect.

Fetele au realizat faptul că, dacă își doresc să atragă cât mai multe reacții pe rețelele de socializare, ar trebui să găsească metode noi de a se poza. Nu contează decorul, ci doar unghiul din care surprinzi fotografia.

Nici măcar nu contează cât de bine arăți. Dacă surprinzi fotografia din unghiul potrivit, toți urmăritori tăi se vor îngrămădi să îți aprecieze talentul fotografic.

Deci, dacă încă ai probleme cu încadrarea, urmărește fotografiile din galerie și, zilele, astea, la plajă, cu siguranță că nu vei avea timp să te plictisești, de una singură, pe cearșaf…

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
copil coronavirus

Copil de 14 ani din Urziceni, infectat cu coronavirus, transferat de urgență la Institutul ”Matei Balș”!

fire stingator troleu

Firea rezolvă problema incendiilor: stațiile STB vor fi dotate cu extinctor obligatoriu!