in ,

Focar de Coronavirus în Urziceni! 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Centrul Vechi, confirmate cu SARS-COV-2!

focar coronavirus urziceni

21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Urziceni au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus astăzi, în urma testelor specifice efectuate de inspectorii DSP Ialomița.

Cele 21 de femei, domiciliate în Urziceni, Manasia și comunele învecinate Urziceniului, sunt salariatele unei societăți comerciale din Ilfov, care deține punct de lucru și de producție într-un spațiu închiriat în incinta Centrului Meșteșugăresc din Centrul Vechi al municipiului.

Două dintre angajate s-au internat săptămâna trecută, la Spitalul Urziceni, iar una la Spitalul din Slobozia, toate acuzând simptomatologie specifică. Cele trei salariate au refuzat inițial să ofere relații referitoare la locul de muncă, din cauza faptului că erau angajate, spun surse administrative, fără respectarea normelor legale.

Inspectorii DSP au ajuns la atelierul din Urziceni al societății ilfovene abia în momentul în care cele trei persoane care se prezentaseră pentru investigații la Spitalele din Urziceni și Slobozia au oferit detalii asupra locului și condițiilor de muncă.

După primele investigații, ce  avut ca rezultat ieri confirmarea infectării cu coronavirus a 16 dintre angajatele atelierului, inspectorii DSP au dispus testarea tuturor angajaților și aprofundarea anchetei epidemiologice la nivelul familiilor acestora.

În cazul a 47 de persoane s-au luat astfel măsuri de izolare, alte 5 infectări cu coronavirus fiind confirmate în cursul zilei de azi.

Lucrătoarele atelierului din Centrul Meșteșugăresc Urziceni, toate asimptomatice, au fost internate în Spitalul suport pentru bolnavii de Covid de la Fetești.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
paraschiv macelarul

Colonelul Paraschiv, ”Măcelarul din Piaţa Victoriei”, în primele rânduri ale represiunii din Minneapolis!

copil coronavirus

Copil de 14 ani din Urziceni, infectat cu coronavirus, transferat de urgență la Institutul ”Matei Balș”!