in ,

Unui doljean i-au leșinat boii după ce i-a scos la muncă cu măști anti-gripale pe figuri!

bou cu masca

Chiar daca afirma unii cu ironie ca lumea satului romanesc este in urma cu informatiile importante, stirea despre virusul ucigas a ajuns pana in ultimele catune ale tarii. Haralambie Ghenadie este un gospodar din Podari, Dolj, care la cei 81 de ani ai sai isi munceste pamantul stramosesc de dimineata pana seara. Faptul ca nu a putut sa-si achizitioneze unelte agricole moderne nu-l deranjeaza deloc intrucat el este obisnuit cu metodele traditionale. Dupa ce fiica lui, Geta, stabilita in Italia, l-a anuntat despre pericolul declansat de coronavirus si i-a dat cateva sfaturi utile, nea Haralambie s-a adaptat imediat cruntei realitati.

Pentru a se proteja de ”microbul diavolesc” ieri a iesit la munca numai dupa ce si-a acoperit gura cu o masca anti-gripala, procedand la fel si cu boii lui cei dragi. Cand se simtea mai bine, stiindu-se la adapost de virus, s-a intamplat necazul. Brusc si simultan cei doi juncani au incetat lucrul si au ingenunchiat ca rapusi de gloante. In primul moment taranul a crezut ca bietele animale au murit din cauza efortului insa cand s-a apropiat de capetele lor a constatat ca mastile le intrasera in nari si , de aceea, abia mai respirau. Le-a indepartat degraba carpele buclucase de la bot si totul s-a intors la normal.

”E dat dracului coronavirusu´ asta daca a putut el sa ingenuncheze ditai boii, mai usor decat glontul de pusca…Daca-mi murea animalele ii dadeam in judecata pe totii chinejii din lume si le ceream despagubiri de nu puteau sa le duca”, a declarat nea Haralambie, altoindu-si iubitii prieteni cu cate o lopata pe spinare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
refugiati sirieni

Ospitalitatea românească pusă la grea încercare: sute de mii de refugiați sirieni vor să se bucure de frumusețile României!

migranti granita romania

Ungurii au montat la granița cu România panouri pe care scrie ”Germania”, ca să devieze la noi valul de migranți!