in , ,

Deputatul PSD Ștefan Mușoiu l-a făcut și nu prea, securist, pe liberalul Tinel Gheorghe!

gheorghe tinel stefan musoiu

După ce PSDul a pierdut supremația în Ialomița, în cea mai mare parte ”mulțumită” candidatei de plastilină Viorica Dăncilă, președintele executiv al social – democraților ialomițeni și-a dat frâu liber retoricii proprii și personale, pe Facebook.

Ca urmare, ieri, Ștefan Mușoiu a reușit să se învârtă de o plângere la Biroul Electoral Județean, și de o promisiune de sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, ambele din parte colegului de județ, liberalul Tinel Gheorghe, fapt care a atras astăzi o recidivă ușor mai voalată a impetuosului social – democrat.

Într-o nouă postare pe contul personal de facebook, Mușoiu a executat un foc cu perna la gura țevii în direcția deputatului PNL, făcându-l pe acesta, fără să o afirme răspicat, securist și nu prea, printr-o construcție în genul ”Ești gravidă? Așa și așa!”…

”2020 trebuie să fie un an în care să demonstrăm că am înțeles mesajul transmis de oameni și să recâștigăm încrederea electoratului demonstrându-le că noi suntem o soluție viabilă pentru dezvoltarea comunităților locale prin proiectele implementate până acum dar și din perspectiva celor viitoare.

P.S. Domnule deputat Tinel, nu va faceți iluzii, pentru că rezultatul de 52%, al lui Iohannis, în acest județ, n-are nicio legătură cu personajul dvs care poate fi asociat cel mult unui profil pseudo-securist”, și-a încheiat Ștefan Mușoiu declarația pe facebook.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pastrama pula de oaie

Pastrama din pluă de oaie, ofertă de Paști, pentru publicul obişnuit cu moaştele!

traistariu

Secretul lui Trăistariu: s-a trezit cu voce după prima experiență sexuală cu o fată fără mâini!