in ,

Competența primăriței Firea șochează din nou: „Pentru fluidizare, autobuzele vor circula pe liniile de tramvai”

Din ziua lansarii primei sale carti de poezii erotice, Gabriela Firea nu conteneste sa ne surprinda cu cunostintele temeinice pe care le stapaneste in absolut orice domeniu de activitate.  De la spectacole in aer liber si mese intinse sub milioane de mici cu mustar si pana la solutiile tehnice pe care le implementeaza in orice secunda intru bunastarea bucurestenilor, fosta deontoloaga varaniana se dovedeste o enoriasa de buna credinta si cu mare frica de Dumnezeu.

Ultima initiativa a dansei se refera la „deplasarea autobuzelor pe sinele de tramvai pentru fluidizarea traficului” . Aceasta  idee traznita a slobozit-o in spatiul public si predecesorul ei, Sorin Oprescu, alt inginer care nu se pricepea nici macar la medicina, dar, ca si acum, totul a ramas in aer. Fara sa masoare distanta dintre gardurile care strajuiesc traseele tramvaielor si intre care nu incap nici unse cu alifie doua autobuze turcesti, madam Gaby e convinsa ca fara genialitate ei bucurestenii s-ar muta cu totii la tara. De aceea o rugam din suflet sa o tina tot asa, macar pana la alegeri, ca poate in felul asta se vor trezi si ametitii care au vazut in ea…nu se stie nici pana in ziua de azi ce.

„Da´ la noi, proprietarii  de BMW, nu se gandeste panarama asta? Daca, pe langa tramvaie, baga si autobuzele peste noi, pe unde mai mergem? Sau vrea sa ne calcam pe bataturi cu sarakii din Dacii?” , s-a autosesizat un sofer de masina germana.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
carmen harra

Carmen Harra a prezis tragedia Cristinei Țopescu: ”Știam că se va întâmpla de sărbători!

Comisia europeană rămâne fermă! Gândacii ne-au mâncat Autostrada Sibiu- Pitești!