in

Campania ”Zdrențe pentru zdrențe” sau cum i-a mulțumit Firea Danei Budeanu pentru salopeta de catifea…

firea budeanu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea și feișănizda sa personală, Dana Budeanu, și-au bat joc de spitalul oncologic pediatric ridicat, cu trudă și implicare publică, de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu.

Postarea croitoresei Dana Budeanu, scrisă într-un stil care se vrea ironic, e un atac la adresa inițiativei de construire a spitalului pentru copii: ”Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile”.

Firea nu a stat prea mult pe gânduri și, parcă pentru a-i mulțumi o dată în plus celei care o îmbrăca în catifele în decembrie anul trecut (vezi fotografia de mai jos), a distribuit pe contul său de facebook un mesaj batjocoritor la adresa cele mai cunoscute inițiative pro bono pentru copiii bolnavi de cancer: spitalul oncologic pediatric, unic în România, ridicat din donațiile a sute de mii de români, prin eforturile aproape supraomenești ale Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu, de la Asociația Dăruiește Viața, și Magicamp, tabăra terapeutică, tot pentru copiii aflați în suferință, a cărui inițiator este Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în guvernul Cioloș, în prezent membru al PLUS și foarte posibil candidat din partea formațiunii la Primăria Capitalei.

Adânc plecătoare către cele sfinte și îndelung purtătoare de cruci prin spațiul public, la evenimentele organizate împreună cu Patriarhia sau în folosul acesteia, Firea s-a răhățit cu grație edilitară pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască, pe banii lor și fără sprijin de la bugetele prăduite de politicienii PSD, singurul spital pentru copiii bolnavi de cancer.

What do you think?

Written by Eugen Cismasu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Raed Arafat

Raed Arafat, reforma PSD și morții de la Colectiv…

teatrul german moliere

O consultantă artistică de la Teatrul German din Timișoara caută adresa de mail a lui Molière!