in

O consultantă artistică de la Teatrul German din Timișoara caută adresa de mail a lui Molière!

teatrul german moliere

Elisa Covaci, nou consultant artistic al Teatrului German din Timișoara, este ținta unui val de ironii pe internet, după ce a fost protagonista unui episod cel puțin hilar având în vedere calitatea sa profesională, raportată la instituția unde activează: preocupată de jobul său plin de responsabilități, Covaci a făcut risipă de energie să afle adresa de mail a lui „Molier” pentru o corespondenţă pe tema dreptului de autor…

Contactată de redactorii Pressalert.ro, Elisa Covaci și-a confirmat cu seninătate preocuparea pentru corespondența cu Molière, ținând să precizeze: „Informaţia e puţin greşită, nu mă ocupam eu de drepturile de autor, dar ne interesează adresa. Dumneavoastră ne puteţi ajuta? Nu pot să vă dau detalii, colega care a lucrat înaintea mea a făcut adrese, dar nu ştiu cui. Putem să discutăm mai mult despre Molière, dar m-aţi luat pe nepregătite”.

Timișorenii deplâng situația în care a ajuns Teatrul German, instituție care s-a umplut în prezent de oameni incompetenţi, fără calificare, fiind condusă, la vârf, de un fost inginer la Avicola şi la Fabrica de Ciorapi, ex-manager al SC Getax SA, angajat în 2000 ca director adjunct la TGST, şi care, de aproape doi ani, conduce ilegal teatrul german, având puteri depline, deşi nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege pentru a fi ordonator de credite ori pentru a face angajări.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
firea budeanu

Campania ”Zdrențe pentru zdrențe” sau cum i-a mulțumit Firea Danei Budeanu pentru salopeta de catifea…

winter is coming

Mema Zilei: Winter is Coming! Fii pregătit pentru salata Boeuf!