in ,

Burger King îl ofertează cu un job regal pe prințul Harry: ”un loc de muncă în care nu va trebui să renunțe la coroana sa”!

printul harry burger king

Lanțul de fast-food Burger King i-a trimis prințului Harry o ofertă de muncă concretă în aceste zile în care amănuntele ”divorțului” popularului cuplu de Casa Regală a Marii britanii țin primele pagini ale tabloidelor. Filialele Burger King din SUA și Argentina au declarat că vor oferi prințului o poziție de vârf la punctele lor de desfacere în urma anunțului de săptămâna trecută.

Burger King Argentina a dat startul ofertelor de muncă la companie, spunând că vlăstarul regal nu va fi nevoie să renunțe la coroana sa pentru încadrare. „Dragă duce, poți să îți cauți primul loc de muncă fără să renunți la coroana ta”, suna postarea de pe Instagram. Un alt mesaj de la Burger King, trimis de această dată de sucursala americană, a adăugat: „Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, avem o coroană nouă pentru dumneavoastră”.

În mod evident, toate anunțurile fac aluzie la coroana Burger King, un produs de marketing consacrat al celebrului lanț de locații fast – food.

„Am aflat că prințul și ducesa au decis să renunțe la rolurile lor în familia regală și vor lucra pentru a deveni independenți financiar. Deci, avem o propunere pentru dumneavoastră: procedați ca alte mii de oameni și faceți primii dvs. pași în lumea muncii cu noi. Știți că coroana Burger King vi se va potrivi perfect. De asemenea, nu uitați că, după atâția ani de viață ca duci, este timpul să începeți să mâncați ca niște regi”, este mesajul gigantului american din industria alimentației publice.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Primarul Robert Negoiță vinde la sfert de preț mașini englezești tuturor bucureștenilor loviți de absurditatea taxei Oxigen!

penis piulita 0

FOTO: Bărbat spitalizat de urgență după ce soția i-a sugrumat penisul cu o piuliță, furioasă fiind că a înșelat-o!