in ,

Luptătorul Daniel Ghiță, agresat în trafic! Cine i-a pus la cale ”Lunetistului” incidentul și care au fost consecințele!

daniel ghita

Ieșit din prim-planul mediatic după ce consumatorii de senzațional nu au mai fost hrăniți cu săgețile sale ironice pe care obișnuia să le trimită către Cătălin Moroșanu sau Benny Adegbuyi, luptătorul de K1 Daniel Ghiță revine azi cu un episod șocant, petrecut în urmă cu 4 ani, pe care l-a dezvăluit abia acum în sprijinul tezei conform căreia se impune indexarea consistentă a sancțiunilor pentru cei care apelează abuziv numărul de urgență 112.

Ghiță consideră că amenda pentru cei care apelează abuziv 112 ar trebui să fie de 10.000 de lei, iar la a doua abatere de acest gen sancțiunea să crească la 20.000 de lei, impunându-se să fie urmată și de întocmirea unui dosar penal, argumentându-și, pe pagina de facebook, propunerea, prin rememorarea unui incident petrecut în 2016.

”Am pățit o și eu in 2016! Eram in masina mea și așteptăm pașnic, și o mitomană foarte agresiva cu grad avansat, suna la 112: “Trimiteți urgent jandarmii, luptătorul Daniel Ghita K1 m-a agresat, grav!!”. Eu eram in mașina, și urmăream persoana cum mă amenință , înjură și îmi dădea cu pumnii in parbriz! Crezând ca o sa îmi poate înscena ceva.

Ce nu știa mitomana, ca mașina mea Audi A8, a înregistrat! Își făcea scenariu, propria regie, dar nu știa ca este înregistrată! Dupa cinci minute…apar trei mașini cu jandarmi echipați și o masina de Politie! Toti speriati spre mașina mea! Râdeam, că am fost avertizat dinainte de cineva, ai grija ca ti se v-a întinde o capcana, foarte bine regizata, sa nu mergi fără un martor și fără sa înregistrezi! Eu, nu am crezut! Nu crezi, pana când nu vezi cu ochii tai.

Sincer, am fost socat!

Am coborât din masina, zâmbind, ca și eu am sunat cu doua minute înainte la 112, pentru ca dădeau cu pumnii in pabrizul meu! Jandarmii speriati, săracii : “ Domnul Ghita, va rugam, sa fim toți calmi, avem familii acasă”. Săracii, credeau ca eu ii iau la bătaie ?

Le- am arătat inregistarea, ca nu o agresa nimeni pe mitomană, o agresează doar propria imaginatie?! Jandarmii și Politia erau șocați și stupefiati! Deci, dacă nu aveam proba ca nu a existat nicio agresiune, cine mă credea ca spun adevărul ? Doar eu sunt kickboxer!

Oricum, era camera publica pe stâlp la strada, nici eu nu am știut! Repet: Jandarmii și Poliția erau așa de jenați, și își cereau scuze. Nu ridicau ochii din hârtiile și procesele verbale pe care aveau sa le întocmească! In procesul verbal scrie “ apelare abuziva, pentru agresiune, dar agresiunea nu a existat “.

A primit mitomana o amenda pentru apelare abuzivă, mult prea mică!

Când dorești sa inscenezi un dosar penal cuiva, toți apelează la 112. Așa sunt învățați. Oamenii care au nevoie de ajutor, nu primesc ajutor pentru ca alții apelează abuziv.

Eu zic sa se întocmească dosar penal la apelare abuzivă! Când o faci cu inducerea organelor in eroare.

Amenda sa fie de 10.000 Lei și la a doua apelare abuziva sa crească amenda la 20.000 Lei, cu întocmirea unui dosar penal. Am văzut toți ce se întâmpla când Alexandra a sunat la 112. Autoritățile nu mai iau in serios un apel disperat a unei fete care striga după ajutor, fiind sigura ca o sa fie salvată! Pentru ca se fac prea des apelari abuzive la 112.

Trebuie mărite pedepsele pentu cei care se joaca sau apelează abuziv pentru a înscena dosare penale, după care sa șantajezi omul și să i ceri bani. Unii paranoici se gândesc ca in baza apelului abuziv, faci un dosar penal și cum dovedește persoana ca fapta nu a existat, dacă nu ai martor cu tine?

Este important sa existe la 112 și posibilitatea de a localiza imediat persoana! Nu știu dacă exista, acum ? Posibilitatea ca Poliția sa între imediat, in orice încăpere, dacă viața persoanei este in pericol.

Da, sunt de acord cu amenda pentru apelare abuziva!”, a postat kickboxerul pe contul său de facebook.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
florin calinescu romanii au talent

Florin Călinescu a leșinat în platoul emisiunii ”Românii au talent”, la vederea unei dansatoare super sexy: ”Mi-a crescut tensiunea, că altceva nu-mi mai crește demult…”

oguta vasilescu fashion

Fără șanse la Primărie, Olguţa Vasilescu se lansează în fashion: ”Nu mi-e ruşine, n-am nimic de ascuns!”