in , ,

Primarul Robert Negoiță vinde la sfert de preț mașini englezești tuturor bucureștenilor loviți de absurditatea taxei Oxigen!

Tensiunile create de viziunea diferita a Primarului Robert Negoita fata de tot ceea ce inseamna politicile PSD-ului, cresc de la o zi la alta. Dupa ce, in urma cu jumatate de an, i-a cerut in direct demisia lui Liviu Dragnea si retragerea de la guvernare intregii conduceri social-democrate, a venit randul Gabrielei Firea sa fie luata in colimator. Fiind un dusman declarat al masurilor aberante si luate fara pic de discernamant de Primarul Capitalei, Negoita este in total dezacord si cu asa zisa taxa anti-poluare care ii afecteaza pe sute de mii de bucuresteni. Ca sa-i dea o palma peste prefacuta-i fata duamnei Firea, el a achizionat, din bugetul Primariei Sector 3 aproape 487 000 de autoturisme de la un producator britanic, pe care le va vinde la sfert de pret si in rate, tuturor  locuitorilor neindreptatiti.

”Bucurestenii cu masini mai vechi de euro 2, vor avea posibilitatea sa-si cumpere in conditii absolut fantastice un Rolls Royce la sfert de pret, cu care vor putea ajunge in centrul capitalei ca si pana acum, fara sa plateasca nicio taxa tampita. Sa vada si duamna Gaby de inseamna sa-ti iubesti alegatorii!”, a anuntat pe contul sau de socializare, Robert Negoita.

Pentru a fi cat mai accesibile, masinile alese nu sunt din gama cea mai de lux insa gestul domnului Negoita este unul de maxima marinimie si noblete.

Doritorii pot lua toate datele tehnice ale ofertei de pe site-ul Primariei Sector 3 care a postat urmatorul film de prezentare:

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila-eminescu

Viorica Dăncilă: ”Orice om îi place poezia domnului Eminemscu!”

printul harry burger king

Burger King îl ofertează cu un job regal pe prințul Harry: ”un loc de muncă în care nu va trebui să renunțe la coroana sa”!