in ,

Top 5 secrete sexuale garantate, pentru obținerea unui orgasm de calitate!

sex orgasm

Pentru că, din cauza stresului, a grabei şi alipsei de preocupare, tot mai puţine femei din România îşi permit, conform cercetătorilor britanici, în ziua de azi, un orgasm de calitate, practicienii de la Barikada.ro au întocmit un top adresat femeilor, cu 5 ponturi pentru obţinerea unei finalizări de mare spectacol.

Ca să nu frustrăm şi mai mult cititoarele, nu ne lungim cu vorba mai mult decât instrumentele partenerilor de practică, şi trecem la acţiune:

1. Ţinteşte punctele cheie. Adică, de exemplu, cheia de la noul BMW X3 sau cheile de la la vila cu 3 etaje, dacă nu te mulţumeşti cu puţin. Dacă eşti moldoveancă, ţinteşte întâi cheia de la cramă. Cu puţină precizie şi perseverenţă, restul vine de la sine.

2. Vorbeşte. Bărbaţii au nevoie să fie ghidaţi. Ghidează bărbatul către magazinul de haine scumpe din Mall și ai să ai cel mai tare orgasm din viața ta când o să ajungeți la casa de marcat. Păi, tu eşti proasta satului să umbli în orice geacă din aia dă blugi dă care are toate bagaboantele care să crede şmechere? Vorbeşte cu el şi arată-i de unde să-ţi cumpere ce-ţi doreşti.

3. Pericolul excită. Dă-i foc la balcon în timp ce doarme şi ieşi pe stradă să vezi fenomenul. O să ai parte de un orgasm deosebit văzându-ţi iubitul cum sare gol şi în gol de la etajul 4 al vblocului.

4. Priveşte filme porno sau erotice. Deci, zicem noi, se face aşa: intri pe PornHub, preiei un film cu 3 participanţi. Îi spui că ai făcut asta ca să îl exciţi şi mai tare. El o să fie fericit că mai aduci şi a doua femeie, iar atunci îi faci o surpriză: îţi chemi la trio cel mai bun prieten. Tu trebuie să fi cea satisfăcută, da?

5. Ai încredere în el. Clar. E tot spre binele tău. Când e acolo, jos, şi te sărută cum numai el ştie unde numai tu ştii, nu te uita în telefonul lui. N-are rost să vezi că mai face asta şi cu alte tipe, şi-n plus se mai şi filmează. Un filosof în viaţă spunea „Să fie bine, ca să nu fie rău!”. Respect domnului Gică Hagi.

Astea fiind spuse, îţi urăm succes! Piţipoanco!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
fata brutarului

Ea este fata unuia dintre brutarii srilankezi din Ditrău! Mesajul înduioșător transmis comunității harghitene!

masca berarie berceni

Patronii unui birt din Berceni își obligă clienții să poarte orice fel de mască anti-coronavirus!