in ,

FOTO: Bărbat spitalizat de urgență după ce soția i-a sugrumat penisul cu o piuliță, furioasă fiind că a înșelat-o!

penis piulita 0

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Ucraina, a găsit „piulița de castitate” strivindu-i organele genitale după ce s-a trezit și a trebuit să fie dus la spitalul din sudul orașului Zaporojie. După ce afost deșteptat în miez de noapte de durerea intensă, ucraineanul a încercat să-și scoată de unul singur piulița, dar a descoperit cu groază că era blocat.

Apelând la serviciile de urgență pentru a primi asistență medicală, pățitul fost dus la spital cu ambulanța, după ce l-au examinat medicii fiind nevoiți să cheme un echipaj de salvatori „Kobra”, deoarece nu aveau instrumentele necesare pentru a scoate piulița.

Flexul ca ustensilă medicală

Pentru operațiunea de descarcerare a penisului, salvatorii au fost nevoiți să folosească un ferăstrău circular pentru a tăia piulița în două bucăți înainte să o poată scoate. Imaginile din operație arată dispozitivul de tăiere care produce scântei în timpul funcționării, operația fiind cu atât mai solicitantă cu cât, ca urmare a frecării cu pânza de flex, piulița metalică se încingea permanent, salvatorii fiind forțați să o ude permanent cu apă pentru a nu produce și alte traume aparatului genital.

Eduard Nekhoroshev, care a luat parte și la operațiunea de salvare, a adăugat că în Ucraina aceste incidente sunt deja un fapt comun, nefiind prima dată când echipa sa a fost chemată să ajute pe cineva într-o situație dureroasă similară: „De multe ori ne confruntăm cu incidente similare și suntem destul de antrenați în a scoate inelele, cătușele și alte obiecte de pe corpurile oamenilor”, a spus el.

După operația reușită, ucraineanul pățit le-a mulțumit salvatorilor săi și a anunțat că va intenta imediat divorț de soția ”plină de inițiativă”.

Precedent în România

Cazul ucraineanului are cel puțin un precedent în România, petrecut în 2016, singura diferență fiind aceea că, în cazul românului, inserția piuliței s-a făcut voluntar, piesa metalică fiind folosită pe post de jucărie sexuală.

În urmă cu patru ani, un prahovean a cărui prietenă îl îndemnase să folosească piulița pentru a prelungi partidele de amor, a ajuns la Spitalul în pericol să-și piardă bărbăția, din pricina faptului că, în momentul erecției, piulița i-a blocat sângele în penis.

Medicii prahoveni i-au salvat tânărului organul sexual în mod similar salvatorilor ucraineni.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
printul harry burger king

Burger King îl ofertează cu un job regal pe prințul Harry: ”un loc de muncă în care nu va trebui să renunțe la coroana sa”!

papusa transsexual

Fața hâdă a diversității: rușii au scos pe piață prima păpușă transsexual destinată copiilor!