in ,

Extindere de balcon: un gospodar și-a extins garsoniera de la parterul blocului cu un adevărat palat!

gospodar palat

La orice este bun si se pricepe romanul  dar  cand vine vorba de respectarea legilor incepe sa se fastaceasca si da din colt in colt. Marinica Valea este zidar din tata in fiu si iarna asta a profitat din plin de vremea frumoasa pentru a-si face ´´unele reparatii la locuinta´´. De cand i-au plecat sotia si copiii in Spania, el s-a mutat intr-o garsoniera la parterul unui bloc dar, fiind meserias intr-ale ctitoritului, era macinat tot timpul de gandul unor modificari care sa-i asigure alt confort imobiliar.

Imediat dupa Anul Nou, gospodarul nostru a pus mana pe mistrie si cancioc si, fara nicio autorizatie de constructie, s-a apucat de treaba. A tras zi- lumina si noapte- intuneric, manat de visul de a-i aduce inapoi pe-ai lui si a-i primi ”într-un palat de clestar ca-n bazmele lui nea Petrica Ispirescu”.

In numai doua luni de munca asidua Marinica a reusit sa ridice, lipit de blocul sau, o adevarata capodopera arhitecturala.

”La inceput am zis decat sa-mi inchid balconu´ da´ cand am vazut ca mai mi-a ramas o gramada de materiale i-am dat bataie si am mers inainte. Poate nu ma opream nici la etajul al doilea daca nu se sucarea niste vecini ca le-am acoperit ferestile”, a povestit Marinica Valea in fata inspectorului de la primarie.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sorina-pintea

Alertă! Sorina Pintea necesită un transplant bancar de urgență, ce nu se poate realiza decât în străinătate!

brigitte raluca podea

Brigitte Pastramă, atac la statul de plată al Ralucăi Podea: ”Cu cât te plătea Ilie Năstase ca să-i faci un cioc?”