in , ,

Video: El e preotul din Huedin care i-a spălat de păcate pe doi tineri băgându-i într-un sicriu!

popa din huedin sicriu homosexuali

De cate ori apare un articol in care sunt dezbatute discursul sau faptele deviante ale unor fete bisericesti, instantaneu incep sa sune telefoanele, sa curga mesajele si comentariile in care ´´denuntatorul´´ este amenintat cu Iadul, Tribunalul sau Politia.

Ca sa evite astfel de critici, preotul pensionar, Ioan Tonca, din Huedin a optat pentru schimbare incercand sa se adpateze la cerintele lumii moderne din secolul XXI. Respectand invatamintele de la Seminar conform carora pentru orice umil reprezentant al Domnului ”banul e ochiul dracului”, parintele Tonca, i-a spalat de pacate pe niste tineri romi contra unei frumoase sume de lovele. Dupa ce a auzit cum fosnesc bancnotele sub patrafir, nea Ionica a purces la un ritual de-a dreptul socant in cadrul caruia i-a pus pe pacatosii bagati intr-un sicriu sa jure ca nu au intretinut relatii sexuale.

Vizionand filmul ciudatei slujbe, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei a analizat toate aspectele acestui caz in sedinta de lucru de luni, 2 martie, a Permanentei Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Clujului si a ajuns la concluzia ca parintele Tonca a avut un ”comportament iresponsabil si smintitor si de aceea ii va fi interzisa savarsirea oricarei lucrari sfinte”. 

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
brigitte raluca podea

Brigitte Pastramă, atac la statul de plată al Ralucăi Podea: ”Cu cât te plătea Ilie Năstase ca să-i faci un cioc?”

romanca sexy ion iliescu

Românca cu cel mai sexy fund îl felicită pe Ion Iliescu la împlinirea vârstei de 90 de ani!