in , ,

Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: „M-a bătut și mi-a luat banii cu forța!”

Telenovela dintre cei doi continuă! Bianca Drăgușanu a recunoscut de multe ori că a fost bătută cu bestialitate de fostul soț Alex Bodi. Recent, vedeta a făcut noi dezvăluiri despre agresiunile îndurate din partea lui!

Pentru ca n-a obosit bătând-o pe Bianca, romanticul Alex Bodi a sărit cu pumnii și pe mama soacră!

Alex Bodi și-a sunat fosta soție, în timp ce încă se afla după gratii, pentru a-i atrage atenția asupra comportamentului pe care l-a avut vizavi de el. Drăgușanca i-a cerut să nu o mai contacteze și să își vadă de relația cu Daria Radionova, femeia cu care a înșelat-o pentru mai bine de opt luni, în timp ce îi declara dragostea.

Noi informații despre frumoșii sezonului, Bianca și Bodi:”el are dosar pentru trafic de droguri, ea este instabilă psihic, sinucigașă”

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!, i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, potrivit conversației telefonice obținute de spynews.ro.

Victor Slav a dezvăluit cum era sexul cu Bianca Drăgușanu. Cum decurgea preludiul dinaintea preludiului…

Bianca Drăgușanu i-a cerut omului de încredere al lui Bodi să vorbească cu acesta să îi înapoieze suma de bani pe care i-a furat-o, atunci când a bătut-o cu bestialitate.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, săltat de mascați, pentru trafic de persoane şi proxenetism – FOTO

”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea? „Respiră destul de greu”

Anunț de ultim moment privind criza COVID-19: „Repet, este singura cale de a scăpa de pandemie”