in ,

Atenție, șoferi! Începe ridicarea mașinilor abandonate

Primăria Sectorului 5 a identificat 335 de mașini abandonate pe raza sectorului, iar opt dintre acestea sunt ridicate marți, anunță instituția.

Prin această acțiune, Primăria Sectorului 5 își dorește să rezolve problema mașinilor abandonate, multe dintre acestea reprezentând un real pericol pentru sănătatea oamenilor, după ce au devenit spații de depozitare a gunoaielor.

Autoturismele ridicate și bunurile din interiorul acestuia vor fi inventariate, expertizate, ridicate, transportate și depozitate prin grija Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5. Depozitarea se va face în locul special amenajat din Drumul Cooperativei nr. 75B, Sector 5. Menționăm că sunt ridicate doar mașinile abandonate și cele declarate fără stăpân, care fac obiectul Legii nr.421/2002, nu și cele parcate neregulamentar.

Proprietarul sau deținătorul legal poate să revendice vehiculul în cel mult 30 de zile de la data anunțului public, iar acesta se va elibera pe bază de proces-verbal de predare-primire, cu îndeplinirea cumulativă a dispozițiilor Art. 7 din Legea 421/2002, respectiv după achitarea integrală a taxelor/ tarifelor și cheltuielilor efectuate cu ocazia ridicării, transportării și depozitării. În situația în care vehiculul nu este revendicat de către proprietar sau deținătorul legal în termen de 30 de zile de la data anunțului, acesta va fi trecut în proprietatea privată a Municipiului București, prin dispoziție a Primarului Sectorului 5.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Neti Sandu nu a mai apărut la PRO TV de câteva zile. Ce se întâmplă: ”Vreau să aflați de la mine”

Chirilă, revoltat: „Urmează alegerile. Şi mulţi care au ars-o pe banii unui popor pe care l-au ţinut în întuneric, cu bună ştiinţă, vor merge în parlament”