in

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea? „Respiră destul de greu”

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, anunță fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu. Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

„Are dureri mari musculare, amețeli, respirā destul de dificil”.

Breaking news! Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc!

„Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rāu in ultimele douā zile, are dureri mari musculare, amețeli, respirā destul de dificil. Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit cā incā nu necesitā oxigen sau internarea pe secția ATI! Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat cā luptā cu boala asta nenorocitā și cā va trece și prin aceastā cumplitā încercare. E puternic chiar și in situația in care se gāseste! Vā voi ține la curent permanent!”

Foto exclusiv!Irina Tănase, în halatul lui Dragnea: „M-am îmbrăcat cu el, mi-am dorit să te simt cât mai aproape”

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a transmis un comunicat prin care asigură că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă.

Gest urât! Dragnea nu s-a putut abține și a furat Covid de la un coleg de celulă!

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Potrivit reprezentanților instituției, starea de sănătate a tuturor pacienților confirmați pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă și nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern.

„Informațiile cu caracter confidențial (informațiile privind starea pacientului, rezultatele investigațiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale) pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul își dă consimțământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres. Prin solicitarea telefonică a acestei categorii de informații, nu se poate face dovada calității petentului, existând riscul diseminării unor informații confidențiale în afara cadrului legal, de natură a prejudicia interesele persoanelor vizate”, au mai transmis reprezentanții ANP.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Soția lui Viorel Cataramă: „Eu, în locul doctorului Rafila, aş fi demisionat”

Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: „M-a bătut și mi-a luat banii cu forța!”