in ,

Noi informații despre frumoșii sezonului, Bianca și Bodi:”el are dosar pentru trafic de droguri, ea este instabilă psihic, sinucigașă”

Acum, dupa ce am aflam cu stupoare ca sirul batailor si scandalurilor infernale nu prea a avut pauze, multor concetateni nu li se mai pare cuplul, Bianca si Alex Bodi, rupt din Top 3 Povesti de dragoste ale mileniului.

In momentul cand insa a fost facuta publica relatia lor, reactiile au fost dintre cele mai bizare. Femeile o invidiau pe Bianca pentru printul cu toti dintii in gura, plin de muschi, tatuaje si lovele, iar barbatii mureau de oftica pe inteligenta cu care puternicul Bodi stia sa invarta afaceri de miliarde cu aurul si diamantele planetei si, in acelasi timp, sa o parleasca pe cea mai dorita papusa de latex din vitrina pravaliei de dive mioritice.

Ultimii pumni primiti de spinarea Biancai si primul cap infipt in gura mamei soacre de seducatorul Alex au deschis robinetul unor dezvaluiri extrem de grave din partea ambelor tabere.

Cocosata de durere, sexoasa roscata justifica succesul in afaceri al ex-sotului ei amintind de dosarele pentru trafic de droguri pe care acesta le are in Germania si ii explica agresivitatea prin „indoparea cu steroizi  de trei ori pe zi”, iar cocosul tatuat din creasta pana-n gheare demasca cele mai teribile calitati ale Biancai: „e instabila psihic, incerca sa se sinucida de cate ori vroiam sa o parasesc”.

Daca aceste urate incidente s-ar fi intamplat din cauza tensiunii create de pandemia coronavirusului poate ar fi fost de inteles, dar cum ele au avut loc de-a lungul intregii lor relatii, tragicul deznodamant va ramane un mister neelucidat, mai ales ca vorbim de povestea unor intelectuali de marca ai acestei tari.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
videochat

Teleșcoala, bucuria suplinitoarelor care au ani de experiență pe videochat!

puscariasi evadati

Poliția în alertă! Pentru a nu sta în grupuri mai mari de 100 de persoane, pușcăriașii au evadat în masă!