in ,

Pentru ca n-a obosit bătând-o pe Bianca, romanticul Alex Bodi a sărit cu pumnii și pe mama soacră!

bianca dragusanu si mama

Ne-am luat cu prostioare precum coronavirusul, arestarea Sorinei Pintea sau valul de migranti scapati din Turcia si am neglijat adevaratele probleme ale Romaniei. Dupa o pauza de relativa liniste suntem obligati sa auzim despre cuplul mileniului, Alex si Bianca, o stire rupta parca din  filmele chinezesti cu karate.

De asta data totul a pornit de la un sacou roz pe care diva l-a purtat de ziua ei dar care, din nefericire, fiorosului ei sot i s-a parut ´’prea provocator, prea sexy´´. De la gelozie acuta pana la strans iubita de gat n-a fost decat un pas pe care Bodi l-a parcurs intr-o fractiune de secunda. Si, ca si cum aceasta iesire animalica nu ar fi fost de ajuns, in momentul in care a intervenit si mama Biancai, scandalul a escaladat la niste dimensiuni de neinchipuit. Dupa ce a injurat-o cu spume, onorabilul ginere a sarit cu pumnii si pe cea care i-a zamislit jumatatea, doamna Dragusanu.

”Io nu zic ca Bianca n-a realizat multe in viata de cand a plecat de acasa dar parca cu prea multe sacrificii si necazuri. Daca ramanea vanzatoare la paine unde ii aranjasem eu cu niste interventii la cel mai inalt nivel, ar fi avut un trai poate mai modest dar sigur mai tihnit”, a declarat mama Biancai cand si-a mai revenit din pumnii frumosului Bodi.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gheorghe dinca masca

Monstrul Gheorghe Dincă, apel umanitar din pușcărie: ”Rog oamenii de bine să-mi aducă și mie o mască d-aia!”

Aproape două milioane de români care voiau să meargă la cumpăraturi de jucării în China sunt afectați de anularea zborurilor!