in , ,

VIDEO: Un cocalar care nu a mai prins loc vara în Marea Neagră s-a înzăpezit iarna cu BMW-ul în Bucegi!

cocalar bmw inzapezit

Un cocalar cu BMW, dezamăgit de faptul că nu a mai prins loc în această vară la împotmolit în Marea Neagră, s-a răzbunat crunt, înfigându-se azi cu mașina în zăpada de pe Transbucegi.

Individul, cu copiii-n mașină, s-a înfipt responsabil în nămeții dintre Dichiu și Piatra Arsă, după care a sunat la 112 cerând să fie deszăpezit de urgență și, în timp ce pompierii lopătau cu sârg zăpadă, cocalarul îi încuraja nerăbdător, conform martorilor, de la căldură, cocoțat pe buza unui pahar cu cafe latte.

Video: Liviu Lazăr/Facebook

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
    • De rahat e mentalitatea dumitale, duduie. Tot Statul presupun ca trebuia sa se tina după el zeci de kilometri și să-i șoptească în ureche „nu pleca iarna pe traseul asta, e acoperit de zapada, cretinule, iar tu ai trei copii în mașină!”. Statul trebuia, la primul fulg de nea în vârful muntelui, sa trimita zeci de mașini cu gredere care sa patruleze în sus și în jos matura d zăpada, nu care cumva sa treacă vreun idiot în BMW căruia să-i patineze cauciucurile. Vai de steaua voastră, melteni ujepați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
raluca turcan sexy 3

Sexy în Parlament! Fotografiile pe care vicepremiera Raluca Turcan le-ar dori uitate!

dancila turnul din pizza

Dăncilă, planuri de concediu: ”Aș fi vizitat Coiosul din Rodos, dar s-a demolat și o să merg să văd Turnul din Pizza!”