in ,

Pepe a luat lumină sub forma unei amenzi date de niște polițiști care nu ascultă muzică latino!

pepe-amendat

Ca orice crestin adevarat, in noaptea de Inviere, indragitul cantaret Pepe, fiul celebrului Ion Talent, a mers ca in orice alt an sa ia lumina de la biserica de care apartine si unde, cand timpul ii permite, mai si canta. Crezand ca job-ul sau de trubadur ii permite mai multe facilitati decat au ceilalti cetateni ai tarii, Pepino, a iesit din casa in slapi, pantaloni scurti si cu zambetul pana la urechi dar fara masca, manusi si declaratia la moda in buzunar. Calatoria ecumenica a fost intrerupta insa de o echipa de politisti care vegheau la buna desfasurare a starii de urgenta si care, din pacate, erau toti rokeri inraiti, nu ascultatori de flamenco.

Degeaba a incercat Pepe sa-si vanda celebritatea si farmecul personal ca fiind bilete de libera trecere. Organele de ordine nici nu au clipit si i-au dat amenda ca oricarui neascultator de reguli iar, dupa terminarea procesului verbal, i-au destainuit ca ei nu se uita la telenovele si nu asculta lautarie spanioleasca. 

In vremurile bune, poate cu amenda de cateva mii de lei, starul buclat si-ar fi aprins tigara dar acum, cand a inchis toate pravaliile familiei si a anulat toate cumetriile la care trebuia sa cante, parca si-ar fi dorit sa mai fie insurat cu proprietara unui cimitir care, pe timp de pandemie, merge mai bine ca niciodata.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mustacioasa

Avertisment pentru bărboși și mustăcioase: „Coronavirusul trăiește în părul facial mai bine ca o barză în cuibul ei!”

hunedoara

La Hunedoara credincioșii au fost mai buni în Săptamâna Patimilor decat polițiștii pe care i-au bătut cu pietre!