in ,

Antena 3 sare în apărarea ”mizerabilului rapsod” Tudor Gheorghe: ”Maestrul e mai de dreapta decât Tudor Chirilă”!

antena 3 tudor gheorghe

Printre metodele de manipulare a publicului cu creierul cuminte, de-a lungul anilor postul de stiri Antena 3 a difuzat si diverse programe artistice cu impact deosebit asupra maselor populare. Printre menestreii cei mai promovati s-a aflat la loc de frunte bardul Tudor Gheorghe, recent alintat de către Daniel Funeriu su apelativul ”mizerabilul rapsod”, artist care, după fructuoasa lui colaborare cu postul ”turnatorului Felix”, s-a asezat intr-un film cu totul diferit fata de tatal sau, anticomunist convins, care a infundat puscariile ca detinut politic.

Vazand reactiile vehemente ale diverselor personalitati publice in legatura cu aberatiile prin care maestrul din Podari promoveaza valorile comunismului si regreta disparitia prematura a geniului Ceausescu, deontoloaga echipa a pastorului Gadea a iesit la atac.

”Tudor Gheorghe traieste din banii de pe biletele platite de spectatori. E mai de dreapta decat Tudor Chirila care canta pe banii primariilor pesediste”, a explicat doct Mugur Ciuvica, medicul care a preferat mai degrabă sa manace rahat decat sa insanatoseasca semeni.

Pai, dupa logica ta de fier, Mugurele, si voi, angajatii unui securist comunist, sunteti tot liberali daca e sa ne luam dupa masinile, hainele, salariile, si vacatele de care beneficiati, cu toate ca, inca de la infiintarea postului, infierati capitalismul si aparati hotii social-democrati…

Citește și Andrei Caramitru, croșeu la mustața lui Tudor Gheorghe: ”Faci propaganda pro-comunism și Ceaușescu!”

Citește și Funeriu, fostul ministru al Educației, îl face albie de porci pe ”mizerabilul rapsod” Tudor Gheorghe!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
crematoriu

Angajat al unui crematoriu incinerat din greșeală, după ce adormise la serviciu!

oana roman transexual delia rexha

Oana Roman dezvăluie, șocată, motivul pentru care soțului ei a înșelat-o cu un transsexual celebru: ”A renunțat la mine pentru un bărbat doar pentru că…”