in ,

Funeriu, fostul ministru al Educației, îl face albie de porci pe ”mizerabilul rapsod” Tudor Gheorghe!

tudor gheorghe daniel funeriu

Se spune ca reclama negativa are acelasi efect ca sora ei din tabara adversa. Nu stim daca la varsta senectutii, rapsodul Tudor Gheorghe mai avea nevoie sa se vorbeasca despre el si realizarile sale artistice dar ultimul sau turneu in care se plange ca au trecut 30 de ani degeaba, a nascut reactii dintre cele mai vehemente.

Printre personalitatile ofuscate de demagogia comunistoida a menestrelului, pe langa Andrei Caramitru, si-a aratat supararea si fostul Ministru al Educatiei, Daniel Funeriu.

”Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceaușescu, eu și mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-și revadă frații și părinții, și tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine ești tu, mă, să-ți permiți să dai sentințe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înțeles că lumea evoluează și respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, și îți spun atât: să-ți fie rușine, canalie talentată! Să-ți fie rușine nici măcar pentru că ți-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrânețe, ți-ai bătut joc de ce-ai făcut o viață întreagă, ți-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la Natură, ți-ai bătut joc de o țară și oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înțelegi vreodată! Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!”, a scris Funeriu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
familie govora

O familie din Govora își plimbă cu căruțul băiatul de 20 de ani, cu toate că nu suferă de nicio infirmitate!

firea masca pe ochi2

11 lucruri despre masca de protecție cu care s-a afișat Firea la ședința Consiliului General al Capitalei!