in ,

Trei cosmonauți s-au izolat în spațiu, departe de planeta infestată, pentru a respecta măsurile de distanțare socială!

astronaut

Cu toate ca peste tot in lume autoritatile si televiziunile prezinta informatii si imagini absolut cutremuratoare legate de pandemie, inca sunt milioane de inconstienti care isi vad de viata ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Se intalnesc cu prietenii si rudele, se imbratiseaza si se pupa, danseaza si respira unul in nasul celuilalt, ies din case fara nici un motiv punand astfel in pericol sanatatea si viata colegilor de comunitate.

Pe langa acestia sunt insa si exemple de pamanteni care respecta regulile impuse de specialisti cu o rigurozitate de-a dreptul exagerata.

Este si cazul celor trei cosmonauti, doi rusi si un american, care, pentru a pastra distanta sociala de cel putin un metru fata de alti semeni, au catadixit sa plece in spatiu de pe cosmodromul Baikonur.

Statia Spatia Internationala cu care au plecat are de obicei sase persoane la bord insa date fiind conditiile actuale s-a hotarat ca cei 388 de metri locuibili sa fie impartiti doar de cei trei.

”Decat sa fim amendati de politie cand iesim din case am preferat sa mergem la serviciu, la noi, in spatiu. Printre stele vom fi departe de coronavirus si speram ca, pana ne intoarcem, sa se rezolve aceasta cumplita tragedie care a lovit planeta noastra”, a declarat Anatoli Ivanisin, unul din cei trei temerari.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tub in cur

În plină pandemie de coronavirus, un oltean s-a trezit infestat cu un tub de deodorant în anus!

Se înmulțesc scandalurile între hotelieri și carantinați: ”Nu vă e rusine? Sunteți în carantină, nu în sejur de vacanță!”