in ,

Alertă! Cetățenii din Oltenița, probleme majore cu petrecerea timpului liber!

primar oltenita

Chiar daca l-a impuscat cu sange rece pe dictatorul Ceausescu pe motiv ca ”doar a intinat nobilele idealuri ale socialismului”, Ion Iliescu este trist ca nu si-a putut implini visul de a face din Romania „o democratie originala”. Tavalugul mondial a impins pe drumul schimbarii radicale si tarisoara condusa de ”bolsevicul cu fata umana” si, oricat de mult nu i-ar conveni, trebuie sa recunoasca faptul ca pana si Oltenita sa natala arata altfel in oranduirea capitalista.

Fortati sa supravietuiasca intr-o piata concurentiala in care numai cei foarte competitivi reusesc, oltenitenii s-au ambitionat si , dupa treizeci de ani de truda intensa, au depasit orice asteptari .

Astazi, Oltenita, administrata exclusiv de fortele progresiste ale PSD, se poate lauda ca la capitolul shopping bate Londra, la activitati economice surclaseaza Frankfurt-ul iar in ceea ce priveste petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai constructiv a depasit Tokio si se apropie vertiginos de conationalii din Vaslui.

Oltenitenii nu sunt genul de romani care sa-si umple timpul liber cu un alt job cum gresit procedeaza japonezii insa stiu sa se distreze copios chiar si in aceasta trista perioada de pandemie cand toate cluburile, cazinourile si resorturile orasului sunt inchise.

Intr-un interviu acordat postului BBC, un oficial din Oltenita dezvaluie secretul traiului minunat din localitatea sa.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Caz revoltător la Călărași! Cetățenii onorabili bat polițistii dacă le cer declarația pe proprie răspundere!

adrian nastase

Izolat din nou între patru pereți, Adrian Năstase acuză dureri insuportabile în piept: ”Dacă nu mi-ar fi luat Iohannis decorația..”