in ,

Caz revoltător la Călărași! Cetățenii onorabili bat polițistii dacă le cer declarația pe proprie răspundere!

Nu e zi in care presa ahtiata dupa audienta sa nu prezinte abuzurile facute de „zeii cu cascheta” insarcinati sa ne verifice obiceiurile cotidiene de cate ori ni se iteste capul in usa casei. Multe dintre ele sunt, intr-adevar, iesite din tiparele unei lumi civilizate si oamenii sunt indreptatiti adesea sa se revolte. Dar cum despre politicienii tampiti se spune ca reprezinta perfect poporul care i-a ales si despre organele de ordine se poate afirma acelasi lucru: sunt dintre noi, deci nu pot fi altfel.

O poveste cu final neasteptat, in care cei rai inving binele, s-a petrecut la Calarasi. In micul oras impodobit cu mari talente, un domn bine si o doamna de inalta clasa, au fost atat de deranjati cand politistii i-au intrebat despre declaratia la moda in aceasta perioada de izolare, incat si-au pierdut amandoi cumpatatul si au sarit la bataie. Le-au rupt hainele politistilor, i-au scuipat si i-au cocosat cu niste pari pe spinare dupa care le-au atras atentia ca nu este frumos sa fii curios legat de motivul pentru care niste ceteteni civilizati freaca menta pe trotuar.

Dupa ce si-au revenit din soc politistii au realizat ca recalcitrantii nu suporta izolarea la domiciliu asa ca au intocmit un proces verbal prin care sa le faciliteze o altfel de carantina, in spatele gratiilor.

„La data de 08.04.2020, faţă de inculpaţii T.L. şi T.L., a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 09.04.2020 să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din carul Judecătoriei Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, se preciza in procesul verbal.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
informare ora 13

265 de noi cazuri de persoane infectate în România! Bilanțul bolnavilor de Covid-19 ajunge la 5.467!

primar oltenita

Alertă! Cetățenii din Oltenița, probleme majore cu petrecerea timpului liber!