in , ,

Izolat din nou între patru pereți, Adrian Năstase acuză dureri insuportabile în piept: ”Dacă nu mi-ar fi luat Iohannis decorația..”

adrian nastase

Dupa ce ne-a obisnuit, ani de zile, cu naravul de a astepta nopti intregi sa se deschida librariile pentru a-i cumpara minunatele carti scrise fara bsolut nici un rost, Adrian Scriitorul Minune, pare ca ne-a cam uitat de cand a reinceput sa se ocupe de alte prostii. In loc sa se bucure de viata pe care i-a asigurat-o sansa de a fi casatorit cu nepoata unei matusi Tamara care le-a lasat o avere cum nici regii din antichitate nu au pomenit, domnul Nastase se dovedeste a fi, mai degraba, un om simplu, cu apucaturi de pseudo-vedeta TV care nu poate trai fara a sclipi in lumina reflectoarelor.

Plictisit de atata stat in casa si indurerat ca starea de urgenta il obliga sa retraiasca momentele groaznice din timpul altei izolari, de natura penala, ex-premierul PSD isi da cu parerea despre orice subiect la moda. Legat de pandemie chiar reuseste sa aiba teorii mai pertinente decat doctorul Streinu Cercel. Nastase este convins ca aceasta teribila criza va distruge democratia si partidele din Romania si este ingrijorat ca rolul Parlamentului este  minimalizat acum, cand tara are mai mare nevoie de impostori analfabeti. Fostul puscarias cu pretentiii de binefacator al natiei ataca deopotriva si retele de socializare pe care le crede vinovate de tot ceea ce se intampla in lume, inclusiv de gestul prin care presedintele Iohannis,” influentat de un dentist internaut din UK”, i-a luat decoratia.

„Nu stiu daca ma credeti dar, fara decoratia aia in piept nu ma pot misca prin casa. Am multe brose si bijuterii scumpe insa la accesoriul acela oficial tineam cel mai mult si, cand ieseam cu el la reverul sacoului, simteam ca am intr-adevar autoritate asupra celor care ma priveau”, s-a plans Adrian Copilul Nastase.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
primar oltenita

Alertă! Cetățenii din Oltenița, probleme majore cu petrecerea timpului liber!

tub in cur

În plină pandemie de coronavirus, un oltean s-a trezit infestat cu un tub de deodorant în anus!