in ,

Alertă! Ambulanțierii din Gorj luptă în costume de zidari și grădinari cu coronavirusul !

coronavirus ambulanta gorj

Dupa ce PSD-ul lui Dragnea a marit salariile din sanatate de nu mai pleaca absolut nici un medic din Romania ba, din contra, au inceput sa imigreze aici specialisti din toate tarile super-dezvoltate, se pare ca acest domeniu a intrat pe un fagas uns cu lapte si miere.

Astazi, ca urmare a masurilor nemaipomenite luate de mai marii zilei, putem afirma cu tarie ca suntem pregatiti pentru cele mai complicate situatii.

O davada in acest sens sunt si lucratorii  de pe ambulantele din judetul Gorj care de cand au fost dotati cu costume de zidari si gradinari lupta impotriva coronavirusului cu o pasiune, curaj si daruire cum nu s-a mai vazut pana acum.

Chiar daca atunci cand ii vad bolnavii ii intreaba daca au venit sa le sape porumbul sau sa le dea amorsa la casa, ambulantierii gorjeni nu sunt deranjati deloc de acesta sinistra confuzie si isi vad cu mult profesionalism de meserie.

”DSP ar trebui să transporte cadrele medicale pentru recoltare, dacă se impune mergem și noi. Niciun echipaj de la Ambulanța Gorj nu a refuzat să meargă la recoltări. Noi v-am prezentat niște costume pe care le avem în dotare, cu care trebuie să mergem la recoltări.

Acestea nu sunt conforme, ele sunt pentru zugravi, instalatori. Noi nu vrem să periclităm situația echipajelor pentru că automat dacă nu folosim o costumație adecvată și o protecție bună pentru echipaje vor fi probleme”, a explicat plin de entuziasm un ambulantier gorjean.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bmw_blocat_pe_linia_de_tramvai

De la 1 martie, cocalarii își pot declara BMW-urile mijloace de transport în comun! Biletele se vor lua tot de la șofer!

fiul sorinei pintea ionut pintea

VIDEO: Fiul ex-ministrei arestate, Sorina Pintea: ”Liviu Pop era înțeles cu denunțătorul!”