in , ,

De la 1 martie, cocalarii își pot declara BMW-urile mijloace de transport în comun! Biletele se vor lua tot de la șofer!

bmw_blocat_pe_linia_de_tramvai

Deranjati de faptul ca sunt luati drept niste persoane mult mai needucate decat vatmanii de tramvai, soferii autoturismelor marca BMW au luat hotararea de a-si schimba total politica de condus.

Pentru a nu ramane mai prejos decat concurenta de la STB SA care , adesea, le ocupa sinele de tramvai, posesorii bolizilor germani isi vor declara, de la 1 martie, BMW-urile din dotare drept mijloace de transport in comun, urmand sa foloseasca arterele special amenajate pentru acestea, in speta liniile de tramvai si benzile speciale de circulatie pentru autobuze si troleibuze.

BMW-urile vor opri in statiile STB, pentru a urca in vehicule calatorii urmand sa-si achizitioneze bilete, exact ca cei din transportul obisnuit in comun.

Vetsea buna este ca se pot cumpara bilete si direct de la soferi insa, in acest caz, pretul este aproape dublu in comparatie cu legitimatiile luate de la reprezentanta Bavaria.

”Macar asa imi mai scot si io o parte din benzina, manca-ti-as plua ta de smecher, ca mi-e o foame de n-am unde sa dorm la noapte. A propos, n-ai o tigara pe tine?”, a declarat Marcelino , posesorul unei limuzine BMW 740 LD X drive, M Sport individual, Executive Lounge NP 175 640 E.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sorina-pintea

Șpagă pentru coronavirus! Ex-ministra pesedistă Sorina Pintea a fost infestata de un coruptovirus de 120.000 euro!

coronavirus ambulanta gorj

Alertă! Ambulanțierii din Gorj luptă în costume de zidari și grădinari cu coronavirusul !