in , ,

VIDEO: Fiul ex-ministrei arestate, Sorina Pintea: ”Liviu Pop era înțeles cu denunțătorul!”

fiul sorinei pintea ionut pintea

Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, a explicat într-o înregistrare video că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat că a avut o înțelegere cu senatorul Liviu Marian Pop.

”Este dimineața zilei sâmbătă, 29 februarie. Am fost sunat de către senatorul Liviu Pop să mă întâlnesc cu cineva. Drept dovadă este apelul de pe Whats App. Indiferent ce este, există dovadă că m-am întâlnit cu el. Am dovada pe filmare, ora, data. Dacă e ceva, nu știu nimic. Atât, m-a sunat”, a spus fiul Sorinei Pintea înainte de întâlnire cu martorul-denunțător.

Ulterior fiul Sorinei Pintea a revenit cu un nou mesaj filmat, după întâlnirea cu martorul.

„Am fost sunat la 8:53 de domnul senator Liviu Marian Pop și mi-a zis că trebuie să mă duc să mă întâlnesc obligatoriu cu cineva, că este urgent. M-am întâlnit cu un domn cu părul grizonat care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu (…) și apoi vine la mine. Au trecut 15 minute și a venit la mine. Mi-a spus că \”procurorii nu știu despre alte sume de bani\”. Eu am întrebat \”care sume de bani?\” El mi-a răspuns că \”a mai fost o sumă de 140 000 euro pe care i-am dat lui Liviu Marian Pop care să-i dea lui maica-ta și au mai fost două tranșe de 5000 euro pe care i le-am dat lui Liviu Marian Pop să i le dea mamei tale, dar că nu știu dacă au ajuns la mama ta\”.

Am întrebat dacă a cerut cineva bani și mi-a răspuns că nu, că a avut înțelegere cu Liviu Pop. L-am întrebat cine sunteți și mi-a răspuns că \”eu sunt denunțătorul\”. Atunci m-am speriat și i-am spus că nu mai am ce să vorbesc cu el și am plecat de acolo. Pe urmă m-a sunat Liviu Marian Pop o dată și mi-a trimis mesaj cu semnul întrebării, am și dovadă”, a povestit fiul Sorinei Pintea.

Într-o declarație pentru un post de televiziune, Liviu Pop a negat toate acuzațiile. 

„Exclus acest lucru. Eu l-am contactat pe Ionuț pentru că o cunoștință vrea să se întâlnească cu cineva din familie. E o cunoștință de-a doamnei, care m-a rugat să se întâlească cu fiul ei. Nu am nicio cunoștință de bani, de sume. Nu am nicio legătură cu acest caz”.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus ambulanta gorj

Alertă! Ambulanțierii din Gorj luptă în costume de zidari și grădinari cu coronavirusul !

codrin stefanescu fotografie bani

Fotografia pe care Codrin Ștefănescu ar dori-o pierdută!