in ,

În loc să profite de izolare și să scrie mii de cărți, Adrian Năstase dă din gură despre ”globalizare și coronavirus”

adrian nastase

Ca si cum intre granitele inchise ale unei dicataturi absolute, cum a fost si Romania comunista, nu s-ar fi auzit vreodata nici macar de un guturai daramite de o ditamai epidemia, zilele astea s-au trezit o gramada de genii care ataca globalizarea ca fiind singura vinovata pentru raspandirea coronavirusului. Printre mintile luminate care sustin aceasta teza este si eruditul infractor, Adrian Nastase care, in loc sa profite de izolare si sa scrie, cum ne-a obisnuit, mii de carti fara noima, da din gura incercand sa revina in atentia publica.

”In mod evident globalizarea a facilititat transmiterea peste granite a coronavirusului. Din punctul meu de vedere, actuala pandemie marcheaza sfarsitul unor utopii – aceea a „unitatii si solidaritatii europene” sau cea a unei ordini mondiale bazate pe „valorile si principiile occidentale”. Este clar, in situatii de criza, fiecare tara isi vede de propriile interese. Aceleasi consecinte se vor vedea si la nivelul indivizilor´´, a transmis profesorul de drept comun, Nastase.

Asa este dom´ Bombonel dar pe langa pandemii, globalizarea a adus multor tari, sarace sau avansate, o sumedenie de avantaje. Este normal ca unui comunist cu apucaturi capitaliste sa-i convina mai mult oranduirea in care cetatenii obisnuiti sunt izolati intre frontierele tarii si doar cadrele de partid sa-si riste sanatatea prin magazinele occidentului depravat. O fi sosit oare momentul in care trebuiesc amintite romanilor de rand beneficiile epocii de aur in care daca nu exista globalizare, nu auzisem nici de coronavirus? De ce sa vada si taranii Turnul Eiffel ca doar a fost construit numai pentru bastanii din Primaverii, aia de care nu se lipeste niciun virus in afara de cel al hotiei si coruptiei?

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vela arafat

Ordonanță Militară! Grupurile mai mari de 3 persoane, interdicție de circulație pe străzi!

dn1 liber

Condiții excelente de mers la munte: benzină ieftină, șoseaua liberă, hotelurile goale!