in ,

Meteorologii britanici avertizează: ”Din pricina încălzirii globale, în 15 ani toți bărbații vor fi negri!”

Chiar daca batranii si lucratorii agricoli sunt ingrijorati de iarna secetoasa care nu prevesteste nimic bun, meteorologii britanici ne aduc o veste minunata. Dupa ce au aflat ca majoritatea parizienilor au petrecut Craciunul in costume de plaja din cauza temperaturilor foarte ridicate si ca la Calarasi, in Romania, termometrele au urcat zilele trecute pana la 20 de grade, cercetatorii insulari au concluzionat ca acest deceniu a fost cel mai calduros din ultima mie de ani. Surpriza din rapoartele lor este faptul ca, studii deosebit de aprofundate, demonstreaza cu exactitate ca, din cauza caldurii, in maxim 15 ani toti barbatii de pe Terra vor fi negri.

Vestea este cu adevarat nemaipomenita pentru albii care visau sa aiba ceva din farmecul africanilor insa partea proasta este ca, o data cu masculii, vor capata aceeasi culoare si toate pamantencele, situatie ce are implicatii mult mai serioase daca ne gandim ca, de ceva timp, negresele prefera albii.

De aceasta informatie, cel mai tare s-au bucurat insa cei care deja aveau programari pentru operatii de marire de penis la care, bineinteles, au renuntat imediat realizand ca, datorita soarelui, vor ramane si cu banutii in buzunar si cu sufletul netaiat .

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
otopeni

Aglomerația de pe Valea Prahovei, la mare concurență cu cea de pe Aeroportul Otopeni!

verdict dana budeanu

Dana Budeanu, verdict adresat activiștilor de mediu: ”Marș, săracilor, nu există încălzire globală!”