in ,

Adrian Porumboiu, fault de roșu la Victor Ponta: ”Plahotniuc i-a dat șpagă un ranch în Miami ca să mă distrugă!”

porumboiu ponta

Invitat la o emisiune sportiva, fostul arbitru Adrian Porumboiu n-a ratat ocazia sa-si dovedeasca fairplay-ul experimentat o viata, si i-a dat din nou la gioale celui care ”i-a distrus afacerile”:  ”Ponta este ofiter SIE, ca si Plahotniuc, si contra unei frumoase spagi primite de peste Prut, sub forma unei ferme in Miami, mi-a distrus afacerile din agricultura”.

Nu stim cat talent de regizor are Porumboiu senior in comparatie cu premiatul sau fiu, Corneliu, insa nu este prima oara cand face public urmatorul scenariu: pentru ca nu l-a finantat in campanie, ex-premierul Ponta, prin intermediul ex-ministrului agriculturii, Daniel Constantin, l-au amendat pe ex-investitorul Porumboiu cu 17 milioane de euro pe motiv ca 17 vaci ale sale nu aveau cip in ureche.

Pentru sensibilizarea publicului care-i urmareste povestea, nea Adi aminteste mereu ca dupa ce a fost el lovit in orgoliul si, mai ales,la contul personal,  mii de oameni care lucrau la cooperativa lui au ramas pe drumuri. Induiosator pentru cei care-l asculta si infricosator pentru cei care ar dori sa mai faca afaceri in Roamania!

Faza de joc pe care fostul arbitru se face ca, din unghiul lui , nu a vazut-o este legata de zecile de mii de romani cinstiti care aveau terenurile date in arenda la Agrocomplexul lui si care in fiecare an primeau , cu greu, doi bani pentru recolte iar in final, au ramas numai cu drumurile la Tribunalul Vaslui si apoi la Tribunalul Iasi unde insa nu se grabeste nimeni sa dovedeasca cat de cinstit a fost ”saracul Adrian Porumboiu”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
kovesi-gadea

Kovesi, teroarea lui Gâdea! L-a somat ultimativ să-i plătească datoria de 300.000 lei!

carolyn goodman

Carolyn Goodman, primarul din Las Vegas, a orbit instantaneu când a văzut luminițele de Crăciun din București!