in

Activist de mediu atacat de hoții de lemne, ofertat cu un post de consilier parlamentar AUR

Activistul civic pentru stoparea tăierii abuzive a pădurilor din Bucovina Daniel Bodnar a povestit, miercuri seară, într-un live pe Facebook, cum a fost atacat și umplut de sânge de „mafia lemnului”, iar geamurile mașinii la volanul căreia se afla i-au fost sparte cu pietre.

DIANA ŞOŞOACĂ, AUR: ”DACĂ ARAFAT SE VACCINEAZĂ, SĂ ŞTIŢI CĂ ĂLA NU E ACELAŞI VACCIN PE CARE NI-L APLICĂ NOUĂ!” – VIDEO

Marcel Vela intervine

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a dispus măsuri prompte în cazul unei agresiuni prezentată pe o rețea de socializare de o persoană care susținea că ar avea drept cauză identificarea și diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos, respectiv s-a dispus trimiterea, de urgență, în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române, pentru a verifica cele sesizate, anunță Ministerul Afacerilot Interne.

Vezi aici declarațiile ecologistului – https://fb.watch/2hH8mwdYD-/

„Ministrul Ion Marcel Vela condamnă ferm astfel de fapte și reiterează faptul că prevenirea și combaterea furturilor de material lemnos ca și a despăduririlor abuzive constituie priorități ale mandatului său”, transmite MAI.

SCANDAL ÎNTRE MONICA TATOIU ȘI LIDERUL PARTIDULUI AUR: „ĂȘTIA SUNT MAI CEVA CA CĂPUȘELE”/ GEORGE SIMION: „MULȚI CAUTĂ SĂ SE AGAȚE DE IMAGINEA AUR” – FOTO

„Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situații de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne, structură în care am promovat integritatea, meritocrația și profesionalismul”, spune ministrul Ion Marcel Vela.

Activistul Daniel Bodnar, ofertat cu un post de consilier parlamentar AUR

Activistul de mediu a primit propunerea de a deveni consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României din partea copreședintelui AUR George Simion.

OAMENII LUI SIMION: SPĂRGĂTOR DE BANCOMATE, VIITOR DEPUTAT AUR ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

„Bunul meu prieten, Bodnar Daniel, atacat cu pietre de hoții de lemne Ca viitor deputat, cer intervenția urgentă a autorităților, prea ocupate să reprime proteste. Totodată, îi ofer lui Daniel, dacă dorește, postul de consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României, fără a renunța la independența lui, fără să se înscrie în AUR”, scrie pe Facebook George Simion.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Diana Şoşoacă, AUR: ”Dacă Arafat se vaccinează, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!” – VIDEO

Curtea spitalului din Constanţa a devenit morgă. Cadavrele, depozitate pe o alee – FOTO&VIDEO