in ,

Scandal între Monica Tatoiu și liderul partidului AUR: „Ăștia sunt mai ceva ca căpușele”/ George Simion: „Mulți caută să se agațe de imaginea AUR” – FOTO

Monica Tatoiu a distribuit un mesaj în care povestește că a primit o notificare de adeziune de la partidul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), deși ea nu s-a înscris niciodată în acel partid.

„Nu am facut nici o cerere de adeziune.Si uite ce am primit. Astia sunt mai ceva ca capusele.Or fi cumparat din donatii niste baze de date.Doar ca pe mine m-au enervat.Si mie imi plac confruntarile in tribunale. De acum incolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt in fata”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

OAMENII LUI SIMION: SPĂRGĂTOR DE BANCOMATE, VIITOR DEPUTAT AUR ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

A fost înscrisă în noul partid fără să știe

Monica Tatoiu va da în judecată agenția angajată de AUR pentru că s-a folosit de datele ei personale.

„Salutare Monica! Am primit adeziunea ta la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR. Mulțumim pentru încredere și bine ai venit în rândurile noastre! Trebuie să acționăm rapid pentru că sistemul trebuie destructurat. Iată care sunt următorii pași: 1) Pentru confirmarea statutului de membru, veți trimite o copie/poză a actului de identitate reprezentatului AUR din filiala în care veți activa, după ce veți fi contactat de acesta; 2) Ia legătura cu organizația locală sau filiala ta; 3) Intră în grupurile de comunicare oficiale, de Facebook și Whatsapp; 4) Plătește cotizația”, se arată în mailul primit de Monica Tatoiu, semnat de AUR.

În e-mailul primit se dau inclusiv numere de cont la care Monica Tatoiu să depună banii.

George Simion: „Mulți caută să se agațe de imaginea AUR. Vom analiza”

Liderul AUR spune că Tatoiu nu este membru AUR și că situația va fi analizată.
„Cred că s-a întâmplat faptul că «partidul AUR – cine e George Simion» a fost cea mai căutată frază pe internet și mulți caută să se agațe de imaginea AUR. Este doar o intuiție, nu vreau să fac speculații. Se va analiza chestiunea aceasta”, a declarat, pentru Libertatea, George Simion.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mihai lasca

Oamenii lui Simion: Spărgător de bancomate, viitor deputat AUR în Parlamentul României!

Noi reguli în supermarketuri înainte de sărbători. La ce să se aștepte clienții?