in , , , ,

Diana Şoşoacă, AUR: ”Dacă Arafat se vaccinează, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!” – VIDEO

Diana Şoşoacă este împotriva vaccinului anti-Covid. Senatoare de Iași din partea partidului Aur l-a luat în vizor pe Raed Arafat. Avocata susține că vaccinul “bun” va fi obţinut doar de un grup mic de privilegiaţi, printre care liderii politici, pe când restul cetăţenilor vor avea parte de un vaccin ineficient sau periculos. 

SCANDAL ÎNTRE MONICA TATOIU ȘI LIDERUL PARTIDULUI AUR: „ĂȘTIA SUNT MAI CEVA CA CĂPUȘELE”/ GEORGE SIMION: „MULȚI CAUTĂ SĂ SE AGAȚE DE IMAGINEA AUR” – FOTO

Șoșoacă a reușit performanța de a deveni, în foarte scurt timp, o vedetă a Internetului, după ce s-a remarcat prin aparițiile sale în clipuri video în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

OAMENII LUI SIMION: SPĂRGĂTOR DE BANCOMATE, VIITOR DEPUTAT AUR ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

„În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră naţională. Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor  lua pe sus”, a afirmat Diana Șoșoacă.

“Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să ştie tot poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveţi cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăştia. Pentru că ne vor lua pe sus. Deci toată legislaţia pe care ei vor să o pună acum în aplicare, este să ne facă. Ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte. Gândiţi-vă, că deja nu mai e teoria conspiraţiei, deja la radio actualităţi şi la televiziuni, au apărut reprezentanţi ai autorităţilor române care au spus că vaccinaţi-vă, pentru că numai aşa veţi mai putea să vă duceţi să vizitaţi alte ţări străine, să vă faceţi vacanţele acolo.

Noi suntem ţară experimentală a vaccinurilor

Slavă Domnului că o mare parte a românilor nu-şi permit să se ducă în afară, că poate aşa nu-i pot condiţiona. Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu. Şi vreau să văd şi eu laboratoare care vor face cercetare, dar pe bune. Unde este Institutul Cantacuzino? De ce credeţi voi că l-au desfiinţat? Da, când Institutul Cantacuzino, oamenii aceia integri vor face ei vaccinul, atunci poate mă mai gândesc. Noi suntem ţară experimentală a vaccinurilor.

S-a semnat anul trecut, şi noi, şi Italia. Ne-au vândut ăştia ca pe nişte vite. Ascultaţi-mă ce vă spun: România în momentul ăsta este abator. Abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem ţară experimentală pentru tratamente medicale şi vaccinuri. Păi, da, să se testeze să fie experiment domnul Iohannis, că şi-aşa este cel mai negru experiment al României. Sper să scăpăm odată de nemernicii ăştia. Nu se poate aşa ceva.”, a continuat senatoarea AUR.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Noi reguli în supermarketuri înainte de sărbători. La ce să se aștepte clienții?

Activist de mediu atacat de hoții de lemne, ofertat cu un post de consilier parlamentar AUR