in

„Mâncătorul de femei” face greva foamei! Vasile Lavric este suspectat că și-a ucis 4 iubite

Vasile Lavric, supranumit „mâncătorul de femei”, este suspectat de dispariția a patru femei cu care s-a iubit. În prezent bărbatul se află în arest, iar magistrații au respins cererea de eliberare a acestuia. Astfel, Vasile Lavric își va petrece Sărbătorile după gratii și din acest motiv, individul a început să refuze hrana din arest.

Bărbatul din Rădăuți este suspectat că ar avea legătură cu dispariţia a trei surori, individul iubindu-se cu fiecare dintre ele. Mai nou, a dispărut şi a patra concubină a acestuia. Este vorba despre surorile Iordache din Rădăuţi, care au dispărut în perioada 1995 -2005, precum şi despre Aurica Bodnărescu. Acesta din urmă n-a mai fost văzută de rude şi de prieteni din vara acestui an.

Potrivit adevarul.ro, surse din rândul anchetatorilor susţin că Vasile Lavric a început să refuze hrana din arest. Mecanicul auto se află în prezent în arestul Poliţiei Bucureşti, de unde a cerut să fie eliberat, argumentând că nu se face vinovat de dispariţia concubinei sale, Aurica Bodnărescu. Cererea depusă a fost respinsă însă de magistraţi.

 În timpul audierilor, Vasile Lavric le-a spus magistraţilor că Aurica Bodnărescu a plecat la muncă în străinătate, mai exact în Anglia, unde are şi o fiică. 

Povestea „mâncătorului de femei“ de la Rădăuţi

Vasile Lavric a fost de la bun început principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005). La începutul lui 2014, anchetatorii au descins de mai multe ori atât la locuința lui Vasile Lavric, dar și în alte locuri, în căutarea surorilor dispărute. Cu toate eforturile, nu s-a găsit nici o urmă din cele trei femei.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Președintele Franței Emmanuel Macron are COVID-19

Ce avem voie să facem de Revelion 2021? Arafat: „La miezul nopții ieșim pe balcon, ne uităm pe geam”